Alaplé a rádióban

Beszélgetések a Magyar Katolikus Rádió és a Kossuth Rádió gasztro műsoraiból

Magyar Katolikus RádióÉdesanyám főztje

„Gyógyító erejű csontleves, kollagénben gazdag alaplé, fermentálás, évszázados konyhai technológiák, melyek építik és erősítik a szervezetünket. Egyebek mellett erről is beszélgettünk Király Éva dietetikussal, az Alaplé Bár ötletgazdájával.”

Pál Amanda műsora itt meghallgatható.

 

Kossuth RádióKorkóstoló

„Az alaplé régen alap volt. Anno semmit nem dobtak ki, mindent összefőztek, vagy a főzőleveket felhasználták más ételekhez. Később már szinte csak a séfek dolgoztak vele, nekünk ott volt a leveskocka. Ám ez nem helyettesíti az alaplét, ami nem csak hogy ízletesebbé varázsolja a fogásokat, de nagyon egészséges is. Éppen ezek miatt gondolta úgy Király Éva dietetikus, hogy ha már a munkája során ajánlja mindenkinek ennek fogyasztását, akkor megnyitja Magyarország első Alaplé bárját, ahol nem csak főzésre lehet elvinni belőle, de inni is lehet értékes nedűt. Kálmán Alida interjúja következik.”

Az 5 perces beszélgetés itt elérhető. A műsorban 09:39:30-tól indul.

Alaplé Bár - feltölt energiával, kollagénnel, ásványi anyagokkal