Magyar Katolikus Rádió – Édesanyám főztje
„Gyógyító erejű csontleves, kollagénben gazdag alaplé, fermentálás, évszázados konyhai technológiák, melyek építik és erősítik a szervezetünket. Egyebek mellett erről is beszélgettünk Király Éva dietetikussal, az Alaplé Bár ötletgazdájával.”
Pál Amanda műsora .
Kossuth Rádió – Korkóstoló
„Az alaplé régen alap volt. Anno semmit nem dobtak ki, mindent összefőztek, vagy a főzőleveket felhasználták más ételekhez. Később már szinte csak a séfek dolgoztak vele, nekünk ott volt a leveskocka. Ám ez nem helyettesíti az alaplét, ami nem csak hogy ízletesebbé varázsolja a fogásokat, de nagyon egészséges is. Éppen ezek miatt gondolta úgy Király Éva dietetikus, hogy ha már a munkája során ajánlja mindenkinek ennek fogyasztását, akkor megnyitja Magyarország első Alaplé bárját, ahol nem csak főzésre lehet elvinni belőle, de inni is lehet értékes nedűt. Kálmán Alida interjúja következik.”
Az 5 perces beszélgetés . A műsorban 09:39:30-tól indul.