Bemutatkozik az Alaplé Bár csokis kollagén pora!
Az Alaplé Bár csokis kollagén italpora nemcsak finom, hanem segít megőrizni a bőr feszességét, támogatja az ízületek egészségét és hozzájárul az emésztés egyensúlyához. Hidrolizált marha- és h
Az Alaplé Bár csokis kollagén italpora nemcsak finom, hanem segít megőrizni a bőr feszességét, támogatja az ízületek egészségét és hozzájárul az emésztés egyensúlyához. Hidrolizált marha- és h
A 24.hu Filéző c. podcast műsorában Jankovics Márton, Inkei Bence műsorvezetők beszélgetnek Király Évivel az Alaplé Bárról, a történetünkről, a terveinkről.
Egy mesterszakács gondolatai az alaplevekről – Magos Zoltán séf írása
Az alapleves vizsgálata élettani szempontból – 7 pontban összegezve, hogy miért jó, ha a mindennapjaink része
Céklás rizottó – isteni, egészséges és könnyen elkészíthető. Lássuk a receptet
A kollagénnek rengeteg jó tulajdonsága van