Erdei gombás rizottó alaplével
Egy jól elkészített rizottó mindig kicsit varázslat – különösen, ha alaplével készül. Ez az erdei gombás változat egyszerre krémes és karakteres, a friss fűszerek és az alaplé íze pedig tökéle
A kosarad üres.

Egy jól elkészített rizottó mindig kicsit varázslat – különösen, ha alaplével készül. Ez az erdei gombás változat egyszerre krémes és karakteres, a friss fűszerek és az alaplé íze pedig tökéle
A szőlő és a kacsa találkozása ebben a levesben maga az ősz: mély ízek, egy csipet édes-savanykás frissesség, és minden kanálban egy kis melegség. Tökéletes választás a hűvösebb napokra.
Szupergyors, szuperkönnyű, de tartalmas saláta (nemcsak) a rohanós nyári napokra.
Frissítő és energizáló zöld turmix a legmelegebb napokra is.
Spárgakrém leves, ami hűsít és táplál egyszerre? Igen!
Tavaszi petrezselymes zöldborsókrém leves pirított sonkával és fenyőmaggal.
A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk az eszközinformációk tárolására és/vagy elérésére. Ezen technológiákhoz való hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy olyan adatokat dolgozzunk fel, mint a böngészési viselkedés vagy az egyedi azonosítók ezen a webhelyen. A hozzájárulás megtagadása vagy visszavonása bizonyos funkciókat hátrányosan befolyásolhat.