

A kosarad üres.
A cibere az, amivel a levest besavanyítják és amitől frissebb, sőt, egészségesebb is lesz. Gyakorlatilag minden lehet cibere, ami savanyú. Például ecetet ugyan ma is sok leveshez, főzelékhez használunk, azonban az utóbbi években újra divatba jött kovászos, fermentált zöldségek leve ízletesebb és egészségesebb választás lehet.
Hozzávalók 1 személyre:
Elkészítése:
A tojásból készíts buggyantott tojást. (felforrt vízbe óvatosan üsd bele és főzd kb. 3 percig.) Az alaplevet melegítsd fel forróra vagy ahogy szereted, tedd bele a fermentált zöldséget és a levét (a képen fermentált káposztát kápia parikával használtunk), óvatosan rakd bele a buggyantott tojást, majd szórd meg friss petrezselyem zölddel.
A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk az eszközinformációk tárolására és/vagy elérésére. Ezen technológiákhoz való hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy olyan adatokat dolgozzunk fel, mint a böngészési viselkedés vagy az egyedi azonosítók ezen a webhelyen. A hozzájárulás megtagadása vagy visszavonása bizonyos funkciókat hátrányosan befolyásolhat.