Elkészítése: A sütőtököt kockázd fel és tedd tepsibe. Szórd meg sóval, borssal, locsold meg olívaolajjal és rakd a sütőbe 180 celsius fokon kb. 30 percre. Amíg sül, egy serpenyőben kevés olívaolajon párold meg a felaprított vöröshagymát, fokhagymát, majd add hozzá a rizottó rizst és néhány percig folyamatosan kevergesd. Jöhet hozzá a száraz fehérbor és annyi alaplé, hogy ellepje a rizst. Kevergesd folyamatosan és ahogy fő a rizs, fokozatosan add hozzá az alaplevet, amennyit felvesz. Mehet bele a megsült és összeturmixolt sütőtökpüré, majd a tejszín, a zöldfűszerek, és végül a reszelt parmezán.
Az Alaplé Bár weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.
A sütik (cookie-k) olyan kisméretű adatfájlok (továbbiakban: sütik), amelyek a weboldalon keresztül a weboldal használatával kerülnek az Ön számítógépére úgy, hogy azokat az Ön internetes böngészője menti le és tárolja el. A leggyakrabban használt internetes böngészők (Chrome, Firefox, stb.) többsége alapbeállításként elfogadja és engedélyezi a sütik letöltését és használatát, az viszont már Öntől függ, hogy a böngésző beállításainak módosításával ezeket visszautasítja vagy letiltja, illetve Ön a már a számítógépen lévő eltárolt sütiket is tudja törölni. A sütik használatáról az egyes böngészők „súgó” menüpontja nyújt bővebb tájékoztatást.