

A kosarad üres.
Hozzávalók 4-5 személyre:
Elkészítés:
A vajat és a kókuszolajat melegítsd fel és add hozzá a felaprított póréhagymát és fokhagymát, majd a kurkumát, római köményt, koriandert, garam masalát, chilit, hogy a zsiradékban kioldódjon mindegyik aromája. Alacsony hőfokon (hogy ne égjen meg) pirítsd egy kicsit, majd add hozzá a paradicsomot, a lencsét, az alaplevet, a sót, és a tejszínt. Főzd közepes hőfokon, míg megpuhul. A végén add hozzá a vékonyra szeletelt szárzellert és a friss zöldeket. A recepthez mi dagadót eszünk, de sertés virslivel is szuper….a lényeg, hogy ne szárnyast egyél hozzá, nehogy elkaparja a jövő évi szerencsédet.
A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk az eszközinformációk tárolására és/vagy elérésére. Ezen technológiákhoz való hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy olyan adatokat dolgozzunk fel, mint a böngészési viselkedés vagy az egyedi azonosítók ezen a webhelyen. A hozzájárulás megtagadása vagy visszavonása bizonyos funkciókat hátrányosan befolyásolhat.