Egy kis ízelítő

„Minél hosszabb ideig főzzük, annál több tápanyag fő ki belőle, ami hasznos szervezetünk számára. Hasznos csontjainknak, kötőszöveteinknek, emellett kisimítja a bőrt, támogatja az immunrendszert, a bélrendszerünket és javítja a tápanyagok felszívódását.”

Mindez a Duna TV Család-Barát című műsorában hangzott el, ahol Bartha Ákossal, a Táplálkozás Beállítás megálmodójával szerepeltünk. A csontritkulás megelőzése, az egészséges táplálkozás és a „csodaszirup” – vagyis az alaplé – volt a téma. A szuper házigazdákat, Novodomszky Évát és Banner Gézát néhány finomsággal leptem meg.

 

A beszélgetések, és hogy mit is készítettem, itt megtekinthetők: https://mediaklikk.hu/csaladbarat-recept-videok/video/2020/11/24/terapias-csontleves/

Alaplé Bár - feltölt energiával, kollagénnel, ásványi anyagokkal