Vissza a hétköznapokhoz: tápláló egyszerűség alaplével
Az ősz beköszöntével kevesebb idő jut a főzésre, de az alaplével pillanatok alatt készíthetsz ízletesebb, táplálóbb ételeket – plusz energia nélkül.
A kosarad üres.

Az ősz beköszöntével kevesebb idő jut a főzésre, de az alaplével pillanatok alatt készíthetsz ízletesebb, táplálóbb ételeket – plusz energia nélkül.
Az alaplé nemcsak egy sokoldalú konyhai alapanyag, hanem igazi tápláló elixír, amely a nyári hónapokban is támogatja a szervezeted. De mikor és hogyan érdemes fogyasztani, hogy a legtöbbet hozd ki belől
Az alaplé nemcsak egy sokoldalú konyhai alapanyag, hanem igazi tápláló elixír, amely a nyári hónapokban is támogatja a szervezeted. De mikor és hogyan érdemes fogyasztani, hogy a legtöbbet hozd ki belől
Az Alaplé Bár csokis kollagén italpora nemcsak finom, hanem segít megőrizni a bőr feszességét, támogatja az ízületek egészségét és hozzájárul az emésztés egyensúlyához. Hidrolizált marha- és h
A 24.hu Filéző c. podcast műsorában Jankovics Márton, Inkei Bence műsorvezetők beszélgetnek Király Évivel az Alaplé Bárról, a történetünkről, a terveinkről.
Egy mesterszakács gondolatai az alaplevekről – Magos Zoltán séf írása
A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk az eszközinformációk tárolására és/vagy elérésére. Ezen technológiákhoz való hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy olyan adatokat dolgozzunk fel, mint a böngészési viselkedés vagy az egyedi azonosítók ezen a webhelyen. A hozzájárulás megtagadása vagy visszavonása bizonyos funkciókat hátrányosan befolyásolhat.