„Minél hosszabb ideig főzzük, annál több tápanyag fő ki belőle, ami hasznos szervezetünk számára. Hasznos csontjainknak, kötőszöveteinknek, emellett kisimítja a bőrt, támogatja az immunrendszert, a bélrendszerünket és javítja a tápanyagok felszívódását.”
Mindez a Duna TV Család-Barát című műsorában hangzott el, ahol Bartha Ákossal, a Táplálkozás Beállítás megálmodójával szerepeltünk. A csontritkulás megelőzése, az egészséges táplálkozás és a „csodaszirup” – vagyis az alaplé – volt a téma. A szuper házigazdákat, Novodomszky Évát és Banner Gézát néhány finomsággal leptem meg.
Az Alaplé Bár weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.
A sütik (cookie-k) olyan kisméretű adatfájlok (továbbiakban: sütik), amelyek a weboldalon keresztül a weboldal használatával kerülnek az Ön számítógépére úgy, hogy azokat az Ön internetes böngészője menti le és tárolja el. A leggyakrabban használt internetes böngészők (Chrome, Firefox, stb.) többsége alapbeállításként elfogadja és engedélyezi a sütik letöltését és használatát, az viszont már Öntől függ, hogy a böngésző beállításainak módosításával ezeket visszautasítja vagy letiltja, illetve Ön a már a számítógépen lévő eltárolt sütiket is tudja törölni. A sütik használatáról az egyes böngészők „súgó” menüpontja nyújt bővebb tájékoztatást.