

A kosarad üres.
A nyári meleg elmaradhatatlan legjobb hideg zöldséglevese, a gazpacho.
Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítés:
Egy lábasban forralj vizet. Amíg felforr, csinálj kereszt bemetszéseket a paradicsom héján. Rakd bele
a bemetszett paradicsomokat a vízbe, kb. 1 percre, majd szedd ki, tedd át hideg vízbe. Így könnyen
lehúzhatóak lesznek a héjak. Hámozd meg az uborkát, darabold fel a paprikával együtt. Tedd az
összetevőket egy turmixgépbe és alaposan turmixold össze. Levesbetétként használhatsz a
zöldségekből kis mennyiséget apróra vágva, vagy olívaolajban pirított kenyérkockákat.
A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk az eszközinformációk tárolására és/vagy elérésére. Ezen technológiákhoz való hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy olyan adatokat dolgozzunk fel, mint a böngészési viselkedés vagy az egyedi azonosítók ezen a webhelyen. A hozzájárulás megtagadása vagy visszavonása bizonyos funkciókat hátrányosan befolyásolhat.