A vajat és a kókuszolajat melegítsd fel és add hozzá a felaprított póréhagymát és fokhagymát, majd a kurkumát, római köményt, koriandert, garam masalát, chilit, hogy a zsiradékban kioldódjon mindegyik aromája. Alacsony hőfokon (hogy ne égjen meg) pirítsd egy kicsit, majd add hozzá a paradicsomot, a lencsét, az alaplevet, a sót, és a tejszínt. Főzd közepes hőfokon, míg megpuhul. A végén add hozzá a vékonyra szeletelt szárzellert és a friss zöldeket. A recepthez mi dagadót eszünk, de sertés virslivel is szuper….a lényeg, hogy ne szárnyast egyél hozzá, nehogy elkaparja a jövő évi szerencsédet.
Az Alaplé Bár weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.
A sütik (cookie-k) olyan kisméretű adatfájlok (továbbiakban: sütik), amelyek a weboldalon keresztül a weboldal használatával kerülnek az Ön számítógépére úgy, hogy azokat az Ön internetes böngészője menti le és tárolja el. A leggyakrabban használt internetes böngészők (Chrome, Firefox, stb.) többsége alapbeállításként elfogadja és engedélyezi a sütik letöltését és használatát, az viszont már Öntől függ, hogy a böngésző beállításainak módosításával ezeket visszautasítja vagy letiltja, illetve Ön a már a számítógépen lévő eltárolt sütiket is tudja törölni. A sütik használatáról az egyes böngészők „súgó” menüpontja nyújt bővebb tájékoztatást.