Alaplé bár

Nyári könnyedség – tudatos táplálkozás hőség idején is

Frissítő megoldások az Alaplé Bár kínálatával

A forró nyári napokon testünk természetesen a könnyebb, vízben és tápanyagban gazdag ételeket kívánja – nem véletlenül. A szervezet ilyenkor más ritmusra kapcsol: több folyadékot igényel, csökken az emésztőrendszer terhelhetősége, és kiemelten fontossá válik a hőháztartás támogatása.

Ez az időszak ideális arra, hogy a tudatos táplálkozást ne lemondásokként, hanem könnyed választásként éljük meg.

Ebben segít az Alaplé Bár hidegen is fogyasztható zöldség alapleve. Frissítő, mégis tápanyagdús kiegészítője lehet egy nyári salátának, egy hűsítő levesnek vagy akár önmagában, shotként is remek választás. A zöldség alaplé+ termékcsalád citrusos és céklakvászos leveit is ezért alkottuk meg.

Praktikus, ízletes, funkcionális – így lehet a nyári tápanyagutánpótlás egyszerre élvezetes és hasznos.

A nyár a léböjtök tökéletes szezonja is.

A meleg időjárás eleve csökkenti az étvágyat, így a szervezet is könnyebben elfogadja az átmeneti könnyítést. Egy jól megtervezett léböjt – akár egy napos, akár többnapos formában – nemcsak a sejtek regenerációját, de az emésztőrendszer pihenését is támogatja. Különösen akkor, ha nem koplaláson, hanem funkcionális tápanyagokon alapul. Ehhez bármelyik alaplevünk tökéletes választás.

Találd meg a módját, hogyan válhat az alaplé a tudatos, könnyed nyári táplálkozásod kulcsává!

Tárolás, felhasználás
Az alaplevet hűtőben 3-4 napig biztonsággal tárolhatod. Ha hosszabb időre szeretnéd eltenni, adagold ki, és fagyaszd le kisebb dobozokban vagy jégkockatartóban — így bármikor csak annyit veszel elő, amennyire éppen szükséged van. Felengedés után 24 órán belül használd fel!

Tipp: Nyáron akár hidegen is fogyaszthatod az alaplevet friss citromlével vagy zöldfűszerekkel ízesítve!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alaplé Bár - feltölt energiával, kollagénnel, ásványi anyagokkal

Webshop