
Bemutatkozik az Alaplé Bár csokis kollagén pora!
Kóstoltad már az Alaplé Bár csokis kollagén italporát? – Ha még nem, itt a lehetőség, hogy kipróbáld a tudatos egészség és a finom ízek tökéletes kombinációját!
A szépség és az egészség belülről fakad – és ha szeretnéd támogatni a bőröd rugalmasságát, az ízületeid mozgékonyságát és az emésztésed egyensúlyát, akkor az Alaplé Bár csokoládé ízű kollagén italporát is nyugodtan hívd segítségül, tökéletes választás számodra! Ez a különleges, prémium összetételű italpor nemcsak hatékony kollagénforrás, hanem finom és tápláló is, így minden egyes kortyával élvezet lesz gondoskodni a szervezetedről.

A kollagén egy létfontosságú fehérje, amely a test szöveteinek – például a bőr, az ízületek, a porcok és az inak – egyik fő alkotóeleme. A szervezet természetes módon termeli, ám 25 éves kor után a kollagénszint fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr veszít feszességéből, megjelenhetnek az első ráncok, a haj és a körmök gyengébbé válhatnak, az ízületek pedig merevebbé, fájdalmasabbá válhatnak.
A jó hír, hogy a megfelelő étrendi kiegészítéssel, kollagénben gazdag természetes ételekkel, valamint funkcionális táplálékokkal, pl. az Alaplé Bár csokis kollagén italporával, pótolhatod a szervezeted számára nélkülözhetetlen kollagént, és támogathatod tested természetes regenerációs folyamatait.
Sok kollagén termék csupán egyetlen kollagéntípust tartalmaz, míg ebben az italporban több forrásból származó, minőségi, különböző típusú kollagének is megtalálhatók:
- Hidrolizált marha- és halkollagén peptidek – ezek a kollagénformák már előemésztett, könnyen felszívódó állapotban vannak, így a szervezet gyorsan hasznosítani tudja őket. Segítik a bőr feszességének megőrzését, hozzájárulhatnak a haj és a körmök egészségéhez, valamint támogathatják az inakat és a szalagokat.
- Csirkeporc kivonat (1,5 g/adag) – természetes forrása a II-es típusú kollagénnek, amely az ízületekben és porcokban található meg nagy mennyiségben. Glükózamint és kondroitin-szulfátot is tartalmaz, amelyek támogatják az ízületek egészségét és segíthetik a porcok regenerálódását.
- Kakaó és fahéj – a finom csokoládés ízért felelős kakaó mellett a fahéj természetes módon segítheti a vércukorszint egyensúlyának fenntartását, és antioxidáns hatású.
- Glükomannán prebiotikus rost – hozzájárulhat a teltségérzet fokozásához és az egészséges emésztés fenntartásához, miközben támogatja a bélflóra egyensúlyát.
- Lactococcus lactis probiotikus kultúra – egy jótékony baktériumtörzs, amely elősegítheti az emésztőrendszer optimális működését, támogathatja az immunrendszert és hozzájárulhat a kiegyensúlyozott bélflórához.
Gluténmentes, cukormentes, mesterséges adalékanyagok nélkül!

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető! Egy púpozott evőkanálnyi (15 g) port keverj el 2 dl tejben vagy növényi italban, és fogyaszd el reggelire, edzés után vagy akár napközbeni nassként. Hidegen és melegen is élvezheted, attól függően, hogy egy frissítő kakaóra vagy egy kellemes, melengető italra vágysz. Rendszeres fogyasztásával már néhány hét alatt érezheted a pozitív hatásait!
Sőt, ha nem csak italként fogyasztanád, hanem beépítenéd a reggelidbe, esetleg tízóraiba, uzsonnába, ahhoz nézd meg ezt a receptet is.
Vélemény, hozzászólás?